Om gründer-bloggen

Våre gründerblogger kommer fra et bredt spekter av bransjer, slik beskriver de seg selv:

Douchebags

«Douchebags  har etablert seg som en internasjonalt anerkjent merkevare innen smart reiseutstyr. Deres prisbelønte og voksende produktportefølje bestående av skibager, sekker og trillebager, selges i dag i mer enn 500 butikker i 20 land, samt nettsalg i over 40 land. Med sin visjon ’Travel Redefined’ har Douchebags store mål for fremtiden, med flere banebrytende reiseprodukter under oppseiling.»

Xeneta

«Xeneta har i løpet av de siste to årene etablert seg som en internasjonal ledende bedrift innen market intelligence for global shipping. Men sin egenutviklede teknologi og crowd sourcing av data har de begitt seg ut på en ‘disruptive’ reise for å forandre hvordan innkjøp og salg gjennomføres innen shippingindustrien. Med global kundemasse og tilstedeværelse er Xeneta godt rigget for vekst, og i de neste årene er det ventet sterk internasjonal ekspansjon.»

Konsus

Konsus er et nettbasert frilanserbyrå. Selskaper sender kontoroppgaver, og oppgavene tildeles automatisk til forhåndsutvalgte frilansere basert på ferdigheter og tilgjengelighet. Konsus startet i august 2015 og har vokst hurtig, med kunder i hele Skandinavia, England, Tyskland og USA. Fra januar 2016 er Konsus med på det prestisjetunge akselleratorprogrammet Y Combinator i Silicon Valley.

MESH

«MESH er den ledende drivkraften nasjonalt i moderniseringen av det norske innovasjonsmiljøet. Deres mål er å skape en subkultur som inspirere, kobler og fremmer ledende innovatører nasjonalt og internasjonalt. MESH utvikler infrastruktur, nettverk og tjenester for moderne gründere og er unike i at de er en heleid privat aktør og dermed ikke begrenset av politiske føringer som preger det norske innovasjonsmiljøet.»