Dinamo satser på Unacast

811131629_1424639393916643727 - Version 2

Inngår strategisk samarbeid. Fra venstre: Thomas Walle Jensen, CEO i Unacast og Hølje Tefre, CEO i Dinamo

Denne uken er det Oslo Innovation Week på Forskningsparken. Unacast deltar og pitcher til hundrevis av investorer fra scenen på Norwegian Investment Forum på tirsdag. Vi vil holde dere godt oppdatert gjennom uken og vi har mye å fortelle. En av disse nyhetene er et spennende strategisk samarbeid for Unacast.

Like sikkert som at sommeren kommer hvert år kommer det også nye, potensielt revolusjonerende, teknologiske løsninger og produkter på markedet i et jevnt tempo. Og sirkelen er selvforsterkende, jo mer teknologi som blir tilgjengeliggjort jo flere nye teknologiske muligheter skapes.

Med så mange nye muligheter ligger den store utfordringen i å ta vare på teknologien; å bruke den riktig slik at den skaper faktisk verdi for andre og blir brukt.

Unacast jobber med beacons, en ny teknologi som lar butikker kommunisere med kundene sine basert på hvor kundene måtte befinne seg i butikken. Det er nettopp en slik revolusjonerende teknologi, men den krever at man forvalter den riktig slik at det skapes reell nytteverdi – nytteverdi for sluttkunden. Unacast tar den oppgaven på største alvor; det er dette vi lever av. Og vi er overbevist om at oppgaven om å forvalte den nye teknologien gjøres best sammen med andre strategiske samarbeidspartnere. Det er derfor vi har nå inngått en avtale med Dinamo.

Dinamo er et komplett kommunikasjonshus som også ser de unike mulighetene beacons gir. Unacast og Dinamo har derfor inngått et strategisk partnerskap hvor Dinamo, med deres strategiske og kreative hoder, vil gå i front for å utvikle spennende og engasjerende løsninger ved bruk av beacons. Sammen skal vi ta vare på teknologien slik at den skaper verdi for kundene som bruker den. Om kort tid kommer du til å kunne oppleve automatisk check-in på hoteller, guidede turer i Oslo by, en video fra cat-walken i Paris når du står og prøver en jakke, og mye annet spennende – alt levert direkte til telefonen din basert på hvor du måtte befinne deg.

Vi ser frem til å jobbe tett sammen med Dinamo.

/Thomas

 

Kommentarer