Plukket ut blant 10.000 søkere til Europas største tech-konferanse

Picture with logosDet blir kalt “Davos for geeks”. Web Summit i Dublin er Europas største tech-konferanse med over 20.000 deltakere. Uber, Nest, Vine og Dropbox er noen av selskapene som begynte sin reise på Web Summit. I år kommer blant annet Elon Musk fra Tesla, Drew Houston fra Dropbox, Jack Dorsey fra Twitter. Og i år kommer også Unacast fra Norge.

Vi er plukket ut som en av få, blant 10.000 start-ups fra hele verden, til å delta på Web Summit som en del av Alpha Start-up Program. Alpha-programmet har til formål å vise frem nye lovende selskaper fra hele verden og knytte dem opp mot investorer, partnere og media.

I sommer la vi inn en søknad, et “shot in the dark”, og krysset fingrene. Vi vet konkurransen er beinhard, det er mange andre spennende start-ups der ute, og alle vil til Web Summit. Heldigvis, det var noe ved Unacast som vekket interesse og en rekke intervjuer over Skype ble gjennomført i løpet av kort tid. I siste runde ble vi avbrutt etter kun 17 minutter. “Guys, thanks for the chat. You will hear back from us next week”. Kort og brutalt. Vi hadde lagt opp til en times prat, og det var mye vi ikke hadde rukket å si. ”Det der gikk til helvete”, sa jeg til Kjartan. ”Eller så gikk det jævlig bra”, svarte Kjartan kjapt. Kjartan hadde rett.

Så, 4-6 november står Dublin for tur. Unacast skal møte verden og presentere seg for en internasjonal arena. Vi skal ha egen stand og programmet begynner allerede å bli fylt opp. Et av våre hovedmål med konferansen er å komme tettere på investorer, bade europeiske og amerikanske. Unacast trenger eksterne midler for å vokse globalt, og vi er allerede i dialog med flere utenlandske investorer vi skal møte i Dublin. Det kommer til å bli utrolig hektiske og spennende dager, og vi kommer selvfølgelig til å dele dem med dere.

/Thomas

Kommentarer