Tips#10: Ikke følg topp 10-råd

Thomas og Kjartan gir deg 10 gode tips frem mot jul

Thomas og Kjartan gir deg 10 gode tips frem mot jul

”Hvis det hadde vært lett, hadde alle gjort det”

Thomas sier følgende setning minst ukentlig. Og han har rett. Kunne man oppsummert hvordan starte et selskap og lykkes med det i en topp 10, topp 100, eller topp 1000-liste, ville det vært lett. Og alle hadde gjort det.

Ikke følg andres topp 10-råd.

Skriv dine egne.

Begynn nå.

 

2014-10-06 19.46.05 kopi

 

Hvorfor deler vi våre topp 10-tips

Mange spør oss om tips. Det liker vi, og det er også en av grunnene til at vi ønsker å dele vår reise med dere. Da vi startet Unacast, savnet vi stemmer fra innsiden som kunne hjelpe oss navigere i mørket slik at vi slapp de store omveiene, og hvis vi kunne være en av de stemmene for andre, så ville det være motiverende i seg selv. Det vet jeg ikke om vi har klart, eller vil klare i fremtiden, men vi prøver. Det er det gründere gjør. Vi prøver.

Gründere er også opportunistiske, og hvis vi kan hjelpe andre i gang med sine selskaper, øker det mulighetene for at vi samlet klarer å bygge et startup-miljø i Norge som er så vitalt og innovativt at utenlandske investorer begynner å titte inn på oss, slik de titter inn på Sverige og Finland. Det vil gagne Unacast også.

Vi har et innovasjonsproblem i Norge, som må løses. Og den eneste løsningen er å få frem flere oppstartsbedrifter som ønsker å satse stort.

Derfor, i tråd med tiden vi er inne i, så kommer her våre topp 10-råd, i form av en slags julekalender.

 

 

Kommentarer