Tips#8: Elsk!

Thomas og Kjartan gir deg 10 gode tips frem mot jul

Thomas og Kjartan gir deg 10 gode tips frem mot jul

Akkurat som du har erfart at et forhold som oftest ikke varer hvis den dype forelskelsen mangler, så vil det samme gjelde for ditt nye selskapseventyr. Det vil være tunge stunder, og for å bære deg gjennom de trenger du et sterkt fundament av kjærlighet. Du elsker idéen din. Du elsker å starte opp selv. Noe eget. Du elsker dette livet. Som andre forhold må du også jobbe med dette forholdet. Pleie det. Når du er i utlandet på møter, så sørg for å ta en dag ekstra hvor du opplever byen. Når du møter nye mennesker, så sørg for å bli virkelig kjent med de. Når du når dine milepæler, så sørg for å feire de.

Selskapseventyret kommer til å ta deg til steder du aldri vært før. Ta deg tid til å oppleve reisen. Det vil styrke din kjærlighet. Det vil styrke dine sjanser til å lykkes.

Og det viktigste, let etter samme kjærlighet hos de rundt deg. Til dine nærmeste partnere, til dine første ansettelser og til investorer. Den dagen selskapseventyret ditt blir kun jobb, er det over.

Elsk!

 

Hvorfor deler vi våre topp 10-tips

Mange spør oss om tips. Det liker vi, og det er også en av grunnene til at vi ønsker å dele vår reise med dere. Da vi startet Unacast savnet vi stemmer fra innsiden som kunne hjelpe oss navigere i mørket slik at vi slapp de store omveiene, og hvis vi kunne være en av de stemmene for andre så ville det være motiverende i seg selv. Det vet jeg ikke om vi har klart, eller vil klare i fremtiden, men vi prøver. Det er det gründere gjør. Vi prøver.

Gründere er også opportunistiske, og hvis vi kan hjelpe andre i gang med sine selskaper øker det mulighetene for at vi samlet klarer å bygge et startup-miljø i Norge som er så vitalt og innovativt at utenlandske investorer begynner å titte inn på oss, slik de titter inn på Sverige og Finland. Det vil gagne Unacast også.

Vi har et innovasjonsproblem i Norge, som må løses. Og den eneste løsningen er å få frem flere oppstartsbedrifter som ønsker å satse stort.

Derfor, i tråd med tiden vi er inne i, så kommer her våre topp 10-råd, i form av en slags julekalender.

Kommentarer